Hekwerken en schuttingen

Houtbouw Hilgen & Bos zorgt ook voor de afrastering van uw tuin! Of u nu een praktische schutting wilt of een sierlijk hekwerk, wij maken alles! Een schutting is bedoeld als afscheiding van uw tuin. Daar kijkt u dus altijd tegenaan. Door de juiste materialen en afwerking te gebruiken kunt u met uw schutting op maat een fantastische uitstralingen creëren. Bij Houtbouw Hilgen & Bos hebben we jarenlang ervaring met het plaatsen van schuttingen en gebruiken we uitsluitend het beste materiaal. Hout, maar ook hekwerk, beton, tuindeuren en een combinatie van materialen.

Bekijk hieronder maatwerk schuttingen die we voor klanten in Groningen, Drenthe en Friesland geplaatst hebben.Ook voor tuinhuizen en veranda's op maat bent u bij Houtbouw Hilgen & Bos aan het juiste adres.

Persoonlijke service staat bij ons voorop. We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw tuin of oprit. Kom gerust eens langs bij ons op de zaak in Roden, dan bekijken we samen welke oplossing het beste bij u past. De koffie staat klaar!

Maak direct een afspraak